Ove Dahl & Kurt Kragh

Ove Dahl & Kurt Kragh
Dato:onsdag d. 18. september 2019
Tidspunkt:kl. 19:30

Detaljer:

Ove Dahl & Kurt Kragh


Mød to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere
Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. Og de har kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark, hvilket giver dem et fantastisk kendskab til, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. De er bl.a. kendt fra Kanal 5’s ”Profil af en morder” og har tilsammen udgivet flere bestsellere.

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han gjorde tjeneste i over 25 år – primært som efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef. Han har gennem sine mange år som drabschef været et velkendt ansigt på TV bl.a. i forbindelse med en række større danske drabssager.

Foredrag
Ove Dahl og Kurt Kragh ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til. Og de vil også beskrive også de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme. Vi kommer til at høre om blandt andet Amagermanden, hvor en voldtægt i september 2010 var indgangen til opklaring af 2 drab og 6 voldtægter. Også drabet på den norske stewardesse Vera Vildmyren, der blev fundet dræbt på et hotel i København den 2. marts 2010 samt sagen om drabene på den 14 årige Sonay, og den 18 årige Ghazala, der blev dræbt, fordi de krænkede familiens ære.


Bemærk: 2 timers foredrag med pause. Dørene åbner 30 minutter før.

 

 

kr. fra 195,- Gebyr 15 Book plads nu

Spisning inden arrangementet?

Start arrangementet med spisning på Brasseriet - når du har købt din billet til spining er der reserveret bord.

Menu

Tilkøb 1 serveres fra 18:30 i Brasseriet: Beuf saute stroganoff med bagt kartoffelgratin og bagte glaserede rodfrugter kr.169,-

Tilkøb 2 serveres i pausen: Kaffe/the og bagt æblecrumble med flødeskum kr.69,-

 


 

 

Book online

Book værelse(r) eller ophold online her eller ring gerne på tlf. 7521 1100

Brasseriet logo

Spis en middag i restaurant Brasseriet, alt mens du nyder den veltillavede mad og udsigten over parken.