Kvindeforum 2020

Dato:torsdag d. 22. oktober 2020
Tidspunkt:kl. 16:00

Detaljer:

 

Kvindeforum 2020

Glæd dig! Årets Kvindeforum i Varde ruller den røde løber ud til en eftermiddag, hvor du kan skrue op for humørbarometeret og forvente inspiration, der rykker. Mød Charlotte Bøving, Chris MacDonald, Charlotte Bircow og Lis Sørensen.

Prisen er pr. person og inkluderer tapas-anretning, et glas vin, øl eller vand, kaffe og kage samt program som nedenstående.

Bemærk Dørene åbner kl. 15.00, hvor der er adgang til standene.

Som altid har vi lagt os i selen for et tæt pakket program med branchens darlings, der motiverer, underholder og flyder over med begejstring og viden om alt det vigtige. Forvent en uforglemmelig dag i godt selskab. Temaet for dette års Kvindeforum er ’Livet Længe Leve’. Lad os råbe et trefoldigt hurra og glædes over, at arrangementets konferencier igen er vores allesammens Charlotte Bøving, der selvfølgelig selv er garant for et tankevækkende foredrag. Der vil, som altid, være pauser undervejs, hvor du forkæles med tapas, vin, kaffe og kage.

 

Arrangementets foredragsholdere

Vores allesammens TV-læge Charlotte Bøving fører os sikkert gennem dagens program som dagens konferencier. Foruden læge kan hun brillere med titler som tv-vært, foredragsholder og forfatter. Vi kender hende bl.a. fra DR-programmet ”Lægen flytter ind”. 

Både på og uden for skærmen, har Charlotte Bøving, med succes, hjulpet mange unge og ældre danskere til et lettere og sundere liv. Hun står bag bestselleren ”Jeg lever med en udløbsdato”, der udkom i 2018, som har solgt + 20.000 eksemplarer. Lige nu er hun bogaktuel med "Styr Vreden" og "Forstå Overvægten", som indgår i serien" Lev". Begge topper bestsellerlisten. 

I efteråret 2020 møder vi igen Charlotte hjemme i stuerne til 6 nye TV-programmer. Til Kvindeforum får vi et sneak peek på udsendelserne, der handler om genetikken og hvilke hårde og tankevækkende beskeder, det kan give til deltagerne. Vi skal høre hvordan deltagerne med gentest og nye livsstils-valg kan ændre deres liv drastisk.

Charlotte Bøving er i dag protektor for Team Bodenhoff Cykel Danmark til fordel for Børnecancerfonden, Julemærkefonden og Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark.

 Chris MacDonald, Mr. Broccoli - er hele Danmarks foretrukne ekspert i fysisk og mental sundhed. Den amerikanske sundhedsguru holder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding. Som en af de mest populære og anerkendte foredragsholdere i Danmark, er han kendt som en inspirerende formidler. Med humor og glimt i øjet, har han en unik evne til at formidle vigtige budskaber – uden en løftet pegefinger. I marts 2020 udkom hans bog ”Ikke til forhandling - livets ligning”, hvor han, i et velskrevet og let fordøjeligt sprog, understreger vigtigheden af vores fysiske og mentale sundhed, og om at få en mere afbalanceret og stressfri hverdag. Bogen giver værktøjer og et kærligt spark til de gode valg i dagligdagen, der gør underværker for din trivsel. 

 

Charlotte Bircow Næss Schmidt er dansk fitnessinstruktør og kendt som Danmarks fitnessdronning. Hun er med i ligaen af Danmarks mest populære foredragsholdere. Energi og overskud i en travl hverdag er ledestjernen for hendes foredrag, hvor hun også kommer ind på effekten af arbejdsglæde, og evnen til at skabe medvind i modvind. Via coaching har hun hjulpet tusindvis af både kvinder og mænd til at smide kiloene, ændre livsstil og finde de dybereliggende mål for deres liv. Samtidig er Charlotte Bircow arrangør af de såkaldte ’PowerWeek’-rejser, hvor turen går til Club La Santa. Her venter en uge i solens varme med et træningsprogram, så kufferten på hjemrejsen er pakket med overskud, energi og godt humør.

Lis Sørensen har en særlig plads på den danske scene og ikke mindst i mange danske hjerter. Hun har været lyden til generationer af danskere, der er vokset op med hendes stemme og sange. Gennem sin karriere har hun solgt mere end en million albums, og har fyldt reolmeter i flere danske hjem. Hun er en af de mest anvendte sangerinder på den danske rockscene, og mødet med publikum er hendes virkelig drivkraft. I 2019 var Lis Sørensen på en storstilet comeback-turné som en del af power-trioen Anne Sanne Lis. Samme år udkom selvbiografien ”Jeg er kommet for at synge”. I forlængelse af bogen er Lis Sørensen for første gang på foredragsturné. I samtale med bogens forfatter, Danni Travn, fortæller hun om at finde sin vej som kunstner og kvinde.

Der bliver i løbet af aftenen serveret tapas-anretning, vin, øl eller vand, samt kaffe og kage, og du kan får inspiration og gøre en god handel i de mange fantastiske stande.

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler i forhold til convid-19.

 Vi glæder os til at se dig!

 Stor tak til sponsorerne:

Club La Santa

Hvidbjerg Strand og Feriepark

Nybolig Varde

Varde Kommune

Danske Bank

 

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør: JydskeVestkysten og Lægerne Jugendhuset. Medbring din tilsendte billet. Dørene åbner kl. 15.00, hvor der er adgang til standene.

 

 

 

 


 

kr. fra 545,- + gebyr Book plads nu
Book online

Book værelse(r) eller ophold online her eller ring gerne på tlf. 7521 1100

Brasseriet logo

Spis en middag i restaurant Brasseriet, alt mens du nyder den veltillavede mad og udsigten over parken.