Kvindeforum 2020

Dato:torsdag d. 22. oktober 2020
Tidspunkt:kl. 16:00

Detaljer:

 

Kvindeforum 2019

Glæd dig til en underholdende dag, når Kvindeforum igen stiller skarpt på de gode ting i livet. I år er temaet "Humor i livet", og derfor kan du se frem til en eftermiddag og aften med masser af humor og grin. Glæd dig blandt andet til at opleve Karen Marie Lillelund, Charlotte Bøving, Hjalmar plus mange flere.

Program

Se frem til en humørfyldt og spændende eftermiddag og aften i Varde, når dørene igen åbner op for Kvindeforum. I dette års program er det en stjernerække af interessante personer, som gæster arrangementet. De vil med garanti sørge for, at du får en uforglemmelig dag i selskab med mange andre skønne kvinder og mænd. Temaet for dette års Kvindeforum er ’Humor i livet’, så du kan være sikker på at få en aften fyldt med smil, glæde og latter. Arrangementets konferencier er vores allesammens Charlotte Bøving, som selvfølgelig selv vil holde et tankevækkende foredrag. Herunder kan du læse nærmere om arrangementets oplægsholdere:

Lars Sandrini er et velkendt ansigt i Varde. Han har tidligere været tilknyttet b.la. Team Danmark, bokselandsholdet og professionelle boksere verdenen over. Derudover har han behandlet nogle af de største fodboldspillere på verdensplan. Sandrini er en af de absolut bedste akupunktører og derfor er det med stor fornøjelse, når vi skriver, at vi glæder os til at han gæster årets Kvindeforum. I dag er han blandt andet indehaver af virksomheden MedicTinedic, som producerer skønne hudplejeprodukter. Vi kan afsløre, at han står for aftenens overraskelse. 

Karen-Marie Lillelund er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Humor er altid en fast implementering i hendes arrangementer og derfor kan du med garanti se frem til et sprudlende, men vigtigt foredrag med Karen-Marie Lillelund. Med sin smittende livsglæde og lattermildhed vil hun fortælle meget mere om, hvad humor kan bruges til. Glæd dig til at opleve en af Danmarks mest veltalende og humørfyldte foredragsholdere. 

Charlotte Bøving er vores alle sammens TV læge, kendt fra bl.a. “Lægen flytter ind” og senest “Hvad skal jeg dø af”, hvor genetikkens finurligheder og hemmeligheder tages i brug og hvor bl.a Mascha Vang deltager. Sidste år skrev hun bestsellerbiografien “Jeg lever med en udløbsdato” som nu har solgt 18.000 eksemplarer - og hun er netop på vej til at udgive hendes næste bog “LEV - styr vreden”. Begge bøger tager udgangspunkt i hendes egen historie med en “tung ballast” og en kræftdiagnose - men som kun har styrket hendes ukuelige livsmod, som hun i den grad smitter danskerne med. På denne aften løfter hun sløret for sine nyeste TV arbejder og om det svære - men for hende vigtige arbejde med bøgerne, hvor tabuer brydes. Hendes bøger kan købes signeret under arrangementet

Ritt Bjerregaard er uden tvivl en af de mest markante personligheder, der har været i dansk politik. Hun er tidligere overborgmester i København og har været medlem af Folketinget. Derudover har hun arbejdet som henholdsvis undervisningsminister, socialminister, fødevareminister og senere hen som EU-kommissær. Ritt Bjerregaard er uden tvivl en powerkvinde med ben i næsten. Hun er på vej til at udgive sin erindringsbog og det vil hun glædeligt fortælle mere om til dette års Kvindeforum. 

Hjalmer, den unge fynbo, er godt i gang at smelte pigehjerter og charmere sig ind på hele Danmark. Du kan se frem til en fantastisk koncert med en af landets største kunstnere, hvor han med sikkerhed ved lukke en indtryksfyldt og lærerig aften af med varme og klassisk dansk musik.

Prisen er pr. person og er inklusiv tapas, et glas vin eller vand, kaffe og kage.

Stor tak til sponsorene:

Club La Santa

Hvidbjerg Strand og Feripark

Michaels Automobiler

Varde Kommune

Danske Bank

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør: Lægerne Jugendhuset og Jydske Vesktysten.
Medbring din tilsendte billet. Dørene åbner kl. 15.00 hvor der er adgang til standene.

 

 

 

 


 

kr. 545,- fra + gebyr Book plads nu
Book online

Book værelse(r) eller ophold online her eller ring gerne på tlf. 7521 1100

Brasseriet logo

Spis en middag i restaurant Brasseriet, alt mens du nyder den veltillavede mad og udsigten over parken.