Erik Gundersen

Dato:torsdag d. 3. september 2020
Tidspunkt:kl. 20:00

Detaljer:

 

 

Der er mulighed for tilkøb af spisning før foredraget fra kl. 18.00.

Menu:

Beuf Saute Stroganoff med kartoffelmos
Brasseriets desserttallerken

Pris 249,- per person

Sted: Hotel Arnbjerg, Arnbjergalle 2, 6800 Varde

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes 19.30 Der kan købes øl, vin og vand før foredraget og i pausen.

kr. fra 195,- + billetgebyr Book plads nu

Spisning inden arrangementet?

Start arrangementet med spisning på Brasseriet, ring og bestil bord på 75 21 11 00.

 

 

 

Book online

Book værelse(r) eller ophold online her eller ring gerne på tlf. 7521 1100

Brasseriet logo

Spis en middag i restaurant Brasseriet, alt mens du nyder den veltillavede mad og udsigten over parken.